RACING IMAGES
TietoaKuvaajatOta yhteyttäLinkit
EnglishSuomi
Kansalliset
Formula 1
MM-ralli
Kansainväliset
Näyttelyt
Reportaasit
Hae
Osta kuvia
Taustakuvat
Pääsivu > Uutiset
[2008] - [2007] - [2006] - [2005] - [2004] - [2003]

Helsinki Motor Show ja Super 2000 -sarja
[01.12.2003]
Vuotuinen Helsinki Motor Show järjestettiin jälleen viime viikonloppuna. Racing Images oli luonnollisesti paikan päällä tarkastamassa uusia automaailman uutuuksia. Yksi näyttelyn vetonauloista oli Mercedes-Benzin SLR McLaren. Myös muilla automerkeillä oli esillä mielenkiintoisia malleja.

Moottoriurheiluedustus näyttelyssä oli tänä vuonna vähäinen. Esillä oli kuitenkin jotain kalustoa. Yksi huomion arvoisista esillä olevista autoista oli Super 2000 Seat Toledo (kuvassa), jolla on tarkoitus ajaa ensi kaudella Super 2000 SM-sarjaa Suomessa. Sport 2000:sta uudeksi pääluokaksi nostettava Super 2000 -sarjan kalusto on samanlaista, jota käytetään mm. kovatasoisessa Euroopan vakioautosarjassa ETCC:ssä. Tieto uuden sarjan ja markkinointiyhtiön perustamisesta tuotiin virallisesti julki viikonloppuna, vaikka puheita aiheesta toki on jo pitkään ollutkin esillä. Organisaatiomuutosten ja uuden kaluston käyttöönotto antaakin hienon piristysruiskeen Suomen ykkösratasarjalle ja toivottavasti tuo mukanaan myös mielenkiintoisen kauden.

Näyttelyn kuvat tuttuun tapaan galleriassamme.


Kaikki tällä sivustolla julkaistut kuvat ovat tekijänoikeuslain alaista materiaalia, jonka asianomaiset henkilöt omistavat.
Kuvien julkaisu, kopiointi, tai muu käyttö kokonaan tai osittain ilman lupaa on kielletty.
© 1998-2023 Racing Images. All Rights Reserved. - iDolphin Partnership