RACING IMAGES
TietoaKuvaajatOta yhteyttäLinkit
EnglishSuomi
Kansalliset
Formula 1
MM-ralli
Kansainväliset
Näyttelyt
Reportaasit
Hae
Osta kuvia
Taustakuvat
Pääsivu > Uutiset
[2008] - [2007] - [2006] - [2005] - [2004] - [2003]

Alastaron European Truck Race -kisa peruttu
[09.07.2003]
Alastaron moottoriradalla vuosittain ajettu kuorma-autojen EM-sarjan osakilpailu on peruttu. Kilpailu oli määrä ajaa 1.-3.8. yhdessä Sport 2000 Tourin kanssa. Syynä peruutukselle on ykkösluokan Super Race Trucks tallien aikaansaama kilpailun boikotointi, jonka vuoksi kilpailijoiden lukumäärä olisi jäänyt hyvin vähiin. Itseasiassa ykkösluokasta vain yksi kuljettaja oli ilmoittanut osallistuvansa kilpailuun.

Kilpailun järjestelyt olivat jo täydessä käynnissä, jonka vuoksi järjestäjät ovat ymmärrettävästi pettyneitä tapahtuneesta. Heillä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin peruuttaa kilpailu, koska sen järjestäminen ei olisi ollut taloudellisesti kannattavaa minimaalisen osallistujamäärän vuoksi.

Kuorma-autojen EM-sarja on kärsinyt muutenkin viime aikoina juuri Super Race Trucks -luokan osalta, kun monet suuret kuorma-autovalmistajat, etunenässä Mercedes, MAN ja CAT, ovat vetäytyneet sarjasta. Kaksinkertainen sarjan mestari Suomen Harri Luostarinen ajaa tänä vuonna sarjassa PAM-merkkistä kuorma-autoa.

Alastaron kilpailuviikonloppua ei kuitenkaan peruuteta kokonaan. Kuorma-autojen kanssa viikonloppu oli tarkoitettu jaettavaksi Sport 2000 Tourin kesken. Kilpailuviikonloppu lyhennetään nyt kaksipäiväiseksi ja pidetään 2.-3.8. Radalla ajavat kansalliset kärkiluokat Sport 2000 ja Formula 3:set SM-pisteistä. Lisäksi Formula Fordit ajavat PM-pisteistä ja Honda Challenge cup-pisteistä. Lisäluokkina ajaa myös kansalliset kuorma-autot, Mini Tonnit ja Lengendsit. Kilpailuja siis kuitenkin riittää kyseisenä viikonloppuna.


Kaikki tällä sivustolla julkaistut kuvat ovat tekijänoikeuslain alaista materiaalia, jonka asianomaiset henkilöt omistavat.
Kuvien julkaisu, kopiointi, tai muu käyttö kokonaan tai osittain ilman lupaa on kielletty.
© 1998-2023 Racing Images. All Rights Reserved. - iDolphin Partnership