RACING IMAGES
TietoaKuvaajatOta yhteyttäLinkit
EnglishSuomi
Kansalliset
Formula 1
MM-ralli
Kansainväliset
Näyttelyt
Reportaasit
Hae
Osta kuvia
Taustakuvat
Pääsivu > Uutiset
[2008] - [2007] - [2006] - [2005] - [2004] - [2003]

Rata-SM uudistuu
[02.12.2006]
Tänään Helsingin messukeskuksella pidetyssä info- ja lehdistötilaisuudessa sarjaa organisoiva Pole Position Oy Martti Huttusen ohella infosi kilpailijoita ja mediaa ensi kauden kisakonseptista. Samalla julkistettiin ensiversiot sarjasäännöistä sekä teknisistä säännöistä.

Sarjan pääluokkina toimivat koppiautojen Super Touring sekä GT-luokka. Super Touringissa ajetaan alle kaksilitraisilla Super2000-tyylisillä autoilla. Moottoripuolella vapautta on enemmän, sillä myös turboahdetut vakiokoneet sekä turbodieselit ovat sallittuja. GT-luokassa kaluston on tarkoitus olla GT- sekä Special Saloon -luokkien autoja. Sekä Touringin että GT:n kisat ovat aiempia vuosia pidempiä.

Kisoihin lisätoimintaa tuovat pakolliset varikkokäynnit. Super Touringissa on pakollinen renkaanvaihto, GT-luokassa pakollinen varikkokäynti ja mahdollisuus kuljettajanvaihtoon. Koppiautojen lisäksi luokkina ovat Formula Ford, F3 ja Legends.

Rata-autoilun SM-sarjan webbisivut avattiin myös tänään.

www.rata-sm.fi

Kaikki tällä sivustolla julkaistut kuvat ovat tekijänoikeuslain alaista materiaalia, jonka asianomaiset henkilöt omistavat.
Kuvien julkaisu, kopiointi, tai muu käyttö kokonaan tai osittain ilman lupaa on kielletty.
© 1998-2024 Racing Images. All Rights Reserved. - iDolphin Partnership