RACING IMAGES
TietoaKuvaajatOta yhteyttäLinkit
EnglishSuomi
Kansalliset
Formula 1
MM-ralli
Kansainväliset
Näyttelyt
Reportaasit
Hae
Osta kuvia
Taustakuvat
Pääsivu > Uutiset
[2008] - [2007] - [2006] - [2005] - [2004] - [2003]

Super 2000 Race: Ahvenisto - perjantai
[01.09.2006]
Super 2000 Racen kauden viimeinen osakilpailu käydään tänä viikonloppuna Hämeenlinnan Ahveniston moottoriradalla. Normaalista aikataulusta poiketen kilpailu käydään perjantaina ja lauantaina. Tänään perjantaina oli vuorossa ensin vapaat harjoitukset sekä illansuussa aika-ajot sekä viikonlopun ensimmäiset kilpailut.

Super 2000:n aika-ajossa hallitseva Suomen mestari Pasi Lähteenmäki piti Hondansa tutussa vauhdissa ja otti paalupaikan huomiseen ensimmäiseen lähtöön. Paalupaikka heltisi noin kymmenyksen erolla toiseksi tulleeseen Antti Pakaléniin. Tämän kauden SM-tittelissä vahvasti kiinni oleva Ari Laivola starttaa huomenna kolmannesta ruudusta. Seat-kuljettaja jäi kuitenkin jo lähes sekunnin kärjestä.

Superien lähdössä nähdään pitkästä aikaa runsaasti autoja kun Balttiasta tulleet B2000- sekä muutamat suomalaiset Sport 2000 -autot ovat mukana. Kilpailijoiden määrä lähdössä on noin kahdenkymmenen luokkaa.

Formula 3:ssa nähdään myös enemmän autoja, kun mukana on vierailevan Formula Baltic -sarjan autoja. Perjantian aika-ajoissa paalupaikalle ajoi poppari Anssi Kela. Formula Baltic -sarjan kärkinimi Jegor Popov kaasutteli toiseen ruutuun. Kolmantena huomiseen ensimmäiseen lähtöön starttaa Arto Taimi.

Formula Fordeissa ajettiin tänään jo viikonlopun ensimmäinen kisalähtö. Kilpailun voittoon ajoi paalulta lähtenyt Sami Isohella. Palkintopallin täydensivat Juha-Pekka Wikman ja Emma Kimiläinen.

Balttiasta vierailulla on tietysti myös Baltic GT. Ahvenistolla nähdään viikonloppuna mielenkiintoista kalustoa runsaasti niin Suomesta kuin Balttiastakin. Aika-ajoissa paalupaikan valtasi odotetusti Andzej Dzikevic, joka on kauden aikana pitänyt muita pilkkaanaan Radicalillaan. Hänen takanaan oli kuitenkin tiukkaa kun seitsemän kuljettajaa mahtui noin sekunnin sisään, joten huomenna on odotettavissa hyvää kilpailua.

Racing Images


Kaikki tällä sivustolla julkaistut kuvat ovat tekijänoikeuslain alaista materiaalia, jonka asianomaiset henkilöt omistavat.
Kuvien julkaisu, kopiointi, tai muu käyttö kokonaan tai osittain ilman lupaa on kielletty.
© 1998-2024 Racing Images. All Rights Reserved. - iDolphin Partnership