Pääsivu > Uutiset
[2008] - [2007] - [2006] - [2005] - [2004] - [2003]

Super 2000 Race: Kemora
[13.08.2006]
Super 2000 Racen kauden toiseksi viimeinen osakilpailu kaasuteltiin tänä viikonloppuna Kemoralla. Super 2000:ssa päivän nimet olivat hallitseva mestari Pasi Lähteenmäki ja Ari Laivola.

Lähteenmäki ajoi lauantaina paalupaikalle sunnuntain ensimmäiseen lähtöön. Kilpailussa hän ei kuitenkaan pystynyt pitämään kärkisijaansa ja tuli maaliin vasta viidentenä, tosin vain vajaat 9 sekuntia jääneenä. Kilpailu olikin tiukka. Ykkösenä ruutulipulle ajoi Ari Laivola Seatillaan. Kakkoseksi ajoi jälleen hienoja otteita esittänyt Antti Pakalén. Viron Martin Merisaar oli selvisi kolmanneksi Vauhtiajojen hurjan ulosajon jälkeen.

Päivän toisessa lähdössä Lähteenmäki näytti mitä jäi hampaankoloon ja ajoi voittajana maaliin selvällä 10 sekunnin erolla ennen toiseksi tullutta Laivolaa. Merisaar oli jälleen kolmas.

Kemoran jälkeen Laivola on vahvasti kiinni Super 2000 -luokan SM-tittelissä. Hänellä on nyt 35 pisteen etumatka toisena olevaan Keijo Ahoseen. Hallitseva mestari Lähteenmäki on kolmantena 38 pistettä perässä.

Formula 3:ssa viikonlopun yllätysnimi oli Timo Pitkäniemi. Uudemmalla '98-mallisella Dallaralla tällä kertaa kisannut Pitkäniemi ajoi jo aika-ajoissa toiseen ruutuun. Viikonlopun ensimmäisessä lähdössä hän saalisti jo varsin hienon kolmannen sijan. Toisessa lähdössä nähtiin kuitenkin yllätys, kun mies jätti taakseen SM-sarjan kärkinimet Jari Koiviston ja Arto Taimen ja otti hienon voiton. Ensimmäisen lähdön voittoon ajoi Koivisto ennen Taimea. Taimi johtaa SM-sarjaa.

Formula Fordeissa viikonloppu oli Miika Hirsimäen, joka voitti molemmat lähdöt. SM-kärjessä on Emma Kimiläinen. Hänen viikonlopun sijoituksensa olivat neljäs ja toinen sija.

[tulokset]

Racing Images ei tällä kertaa ollut paikalla. Olemme jälleen mukana Ahveniston finaalissa.

Katso myös kuvat Toyotan Helsinki City GP:stä.