RACING IMAGES
TietoaKuvaajatOta yhteyttäLinkit
EnglishSuomi
Kansalliset
Formula 1
MM-ralli
Kansainväliset
Näyttelyt
Reportaasit
Hae
Osta kuvia
Taustakuvat
Pääsivu > Uutiset
[2008] - [2007] - [2006] - [2005] - [2004] - [2003]

Super 2000 Race: Alastaro - sunnuntai
[28.05.2006]
Alastarossa sunnuntai on totuttuun tapaan varsinainen kisapäivä. Tänään ajettiin pääluokan Super 2000:sten molemmat lähdöt sekä muiden luokkien toiset lähdöt. Eilinen sade pysyi pois ja radalla saatiin ajaa kuivissa olosuhteissa.

Super 2000:n aamupäivän kilpailun voittoon ajoi Ari Laivola Seatilla. Jarno Ollikainen ja Pasi Lähteenmäki täydensivät palkintopallin ollen toinen ja kolmas. Radalla Lähteenmäki kaasutteli ensimmäisenä ruutulipulle, mutta sai varaslähdöstä aikasakon, joka pudotti hänet kolmanneksi. Toinen lähtö ajetaan myöhemmin iltapäivällä.

Toisessa Superien lähdössä Pasi Lähteenmäki ajoi ylivoimaiseen voittoon. Takana kakkos- ja kolmossijoista kävivät taistelua Laivola ja Keijo Ahonen. Laivola selviytyi kakkoseksi ja Ahonen ajoi maaliin kolmantena.

Formula kolmosissa sunnuntain kisan voittoon ajoi Kimmo Joutvuo. Eilinen voittaja Arto Taimi pyörähti kärkipaikalta ja menetti mahdollisuudet viikonlopun tuplavoittoon ja tuli maaliin viimeisenä. Anssi Kela jatkoi hyviä suorituksiaan ja oli kilpailun toinen. Kela jatkaa SM-pisteiden kärjessä. Jari Koivisto ajoi kolmanneksi.

Formula Fordien päivän kisan voittoon ajoi Sami Isohella, joka palasi voittajaksi eilen hieman huonommin menneen kisan jälkeen. Kilpailun toinen oli Juha-Pekka Wikman ja kolmas eilinen voittaja Emma Kimiläinen.

[tulokset] - [ensimmäiset kuvat]

Racing Images


Kaikki tällä sivustolla julkaistut kuvat ovat tekijänoikeuslain alaista materiaalia, jonka asianomaiset henkilöt omistavat.
Kuvien julkaisu, kopiointi, tai muu käyttö kokonaan tai osittain ilman lupaa on kielletty.
© 1998-2024 Racing Images. All Rights Reserved. - iDolphin Partnership