RACING IMAGES
TietoaKuvaajatOta yhteyttäLinkit
EnglishSuomi
Kansalliset
Formula 1
MM-ralli
Kansainväliset
Näyttelyt
Reportaasit
Hae
Osta kuvia
Taustakuvat
Pääsivu > Uutiset
[2008] - [2007] - [2006] - [2005] - [2004] - [2003]

Super 2000 Race: Tallinna - ennakko
[08.06.2005]
Rata-autoilun SM-sarja Super 2000 Race vierailee tulevana viikonloppuna Tallinnassa. Tallinnassa ajettavalle katuratakisalle odotetaan aiempien kokemuksien perusteella ennätysyleisöä. Linnaringin tilapäisellä katuradalla kotimaan Super 2000 -kuskit ottavat mittaa balttinaapureista näyttävillä WTCC-autoilla. Myös WTCC MM -sarjaa ajava Valle Mäkelä nähdään ratin takana.

Super 2000 -mestaruustaisto jatkuu tiukkana

Jännittävän alkukauden jälkeen mestaruustaistelu riehuu tiukkana Pasi Lähteenmäen ja nuoren haastajan, Janel Nurmisen välillä. Myös Kari Grönthal ja Ari Laivola ovat pisteissä lähellä kärkikaksikkoa. Ahvenistolla Grönthalin ja Nurmisen taistelu päättyi molempien keskeytykseen. Viikonloppuna nähdään, jatkuuko kaksikon välinen taistelu myös Tallinnan kaduilla.

Kansainvälistä yhteistyötä

Tallinnan vierailu on jatkoa Super 2000 Racen kansainväliselle yhteistyölle. Kauden ensimmäisissä kilpailuissa ulkomaanvieraita ollaan nähty niin Porsche Carrera Cup Scandinavian kuin Formula Fordien NEZ-sarjan (FIA:n pohjoinen aluemestaruus) muodossa. Syksyn Ahveniston kisassa baltit vierailevat puolestaan lahden tällä puolella.

Super2000 (WTCC) ja Baltian B2000-autojen lisäksi Linnaringillä kisataan Formula Balticeilla, Baltic GT -sarjan superautoilla sekä Legendseillä. Autojen lisäksi radalla taistellaan myös moottoripyörillä.

Valle Mäkelä ajaa Legendsiä

Tallinnan kaduilla kisataan myös Legendseillä. Tiukoista taisteluista tunnetussa luokassa nähdään Linnaringillä vieraskuljettajana WTCC-kuski Valle Mäkelä.

Lisätietoja ja aikataulut: www.linnaring.ee

Racing Images vierailee myös lahden toisella puolella. Toimitamme tuttuun tapaan raportit ja kuvat kisoista.

Racing Images, lähde: Super 2000 Race


Kaikki tällä sivustolla julkaistut kuvat ovat tekijänoikeuslain alaista materiaalia, jonka asianomaiset henkilöt omistavat.
Kuvien julkaisu, kopiointi, tai muu käyttö kokonaan tai osittain ilman lupaa on kielletty.
© 1998-2023 Racing Images. All Rights Reserved. - iDolphin Partnership