RACING IMAGES
TietoaKuvaajatOta yhteyttäLinkit
EnglishSuomi
Kansalliset
Formula 1
MM-ralli
Kansainväliset
Näyttelyt
Reportaasit
Hae
Osta kuvia
Taustakuvat
Pääsivu > Uutiset
[2008] - [2007] - [2006] - [2005] - [2004] - [2003]

Racing Images mukana ratakaudessa
[11.05.2005]
Tämän vuoden ratakausi on viimein alkamassa. Tulevana viikonloppuna 14.-15.5. Alastarossa kaasutellaan Super 2000 Racen kauden ensimmäiset osakilpailut.

Racing Images on mukana ratakauden tapahtumissa. Kuten aikaisempinakin vuosina seuraamme aktiivisesti Super 2000 Race -kiertuetta. Kuvaajamme ovat tällä kaudella paikalla kiertueen jokaisessa osakilpailussa. Tuttuun tapaan vierailemme myös Ahveniston Historic Grand Race -kilpailussa elokuussa. Tämän lisäksi ohjelmistoomme kuulunee joitain yksittäisiä muita kilpailuja, jotka varmistuvat myöhemmin.

Täksi kaudeksi olemme siirtyneet kameroissa pääosin digitaalikalustoon, joten pyrimme toimittamaan ensimmäisiä kuvia mahdollisimman pian kilpailujen jälkeen. Toivomme, että kuvillemme löytyy kiinnostusta jälleen tänäkin vuonna.

Tiedotusluontoisena ilmoitamme myös lopuksi, että yksi kuvaajistamme, Matti Ouvinen, toimii tällä kaudella myös Super 2000 Racen sarjatiedottajana. Matti jatkaa edelleen myös Racing Imagesille kuvaamista.

Racing Images


Kaikki tällä sivustolla julkaistut kuvat ovat tekijänoikeuslain alaista materiaalia, jonka asianomaiset henkilöt omistavat.
Kuvien julkaisu, kopiointi, tai muu käyttö kokonaan tai osittain ilman lupaa on kielletty.
© 1998-2023 Racing Images. All Rights Reserved. - iDolphin Partnership