RACING IMAGES
TietoaKuvaajatOta yhteyttäLinkit
EnglishSuomi
Kansalliset
Formula 1
MM-ralli
Kansainväliset
Näyttelyt
Reportaasit
Hae
Osta kuvia
Taustakuvat
Pääsivu > Uutiset
[2008] - [2007] - [2006] - [2005] - [2004] - [2003]

Kolme suomalaista Porsche Cupiin
[03.05.2005]
Porsche Carrera Cup Scandinavia saa täksi kaudeksi jälleen suomalaisedustusta. Sarjaan lähtee mukaan Suomen Porschen maahantuojan AutoCarreran tiimi Porsche Team Finland. Kuljettajina toimivat Ilmari Ullakko, Martti Huttunen ja Jorma Vanhanen. Miehet ajavat koko sarjan.

Ilmari Ullakko odottaa kautta innolla: "Testasimme autoa pikaisesti Jurvassa, mutta varsinaista testiä pääsemme ajamaan vasta huomenna Alastarossa. Viime vuonna ajamassani Ahveniston kisassa sain ratakierroksia ajettua lähinnä vain kisassa, mutta vauhti kasvoi mukavasti ajettujen kiekkojen myötä. Uskon että testien jälkeen luottamus autoon on kunnossa."

Viime vuonna Mika Häkkinen teki menestyksellisen paluun rata-autoiluun Ahveniston osakilpailussa ottaen voiton ja kakkossijan ajetuista lähdöistä. Lisäksi Ahvenistolla ajoivat myös Markus Palttala ja Ilmari Ullakko sekä Alastarossa Olli Haapalainen.

Porsche Carrera Cup Scandinavian osakilpailuja ajetaan Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Suomessa sarja vierailee toukokuussa Alastarolla ja Ahvenistolla Super 2000 Race -kisaviikonloppujen yhteydessä.

Porsche Carrera Cup Scandinavian kauden 2005 kalenteri:

15.5. Alastaro
29.5. Ahvenisto
19.6. Anderstorp, Ruotsi
7.8. Knutstorp, Ruotsi
21.8. Gelleråsen, Ruotsi
28.8. Jyllandsringen, Tanska
4.9. Våler, Norja
18.9. Mantorp, Ruotsi

Racing Images


Kaikki tällä sivustolla julkaistut kuvat ovat tekijänoikeuslain alaista materiaalia, jonka asianomaiset henkilöt omistavat.
Kuvien julkaisu, kopiointi, tai muu käyttö kokonaan tai osittain ilman lupaa on kielletty.
© 1998-2023 Racing Images. All Rights Reserved. - iDolphin Partnership