RACING IMAGES
TietoaKuvaajatOta yhteyttäLinkit
EnglishSuomi
Kansalliset
Formula 1
MM-ralli
Kansainväliset
Näyttelyt
Reportaasit
Hae
Osta kuvia
Taustakuvat
Pääsivu > Uutiset
[2008] - [2007] - [2006] - [2005] - [2004] - [2003]

Uudistunut Racing Images
[15.05.2004]
Racing Images on käynyt läpi uudistuksen. Olemme uusineet ulkoasumme muutaman vuoden jälkeen, jonka toivomme tuovan sivustoon uutta virkistystä. Pääosin sisältö ja sivuston käyttö on vanhan kaavan mukaista, joten siltä osin toivomme käytön olevan tuttua vanhoille käyttäjillemme.

Lisäksi olemme nyt virallisesti avanneet suomenkielisen Racing Imagesin tässä osoitteessa, www.racingimages.fi. Suomenkielinen sivusto toimii täysin .fi-osoitteessa, englannin kielinen osoitteessa www.racingimages.cc. Teimme ratkaisun suomalaisiin sivuihin palvellaksemme paremmin kotimaisia kävijöitämme. Tällä sivustolla seuraamme myös tänä viikonloppuna Alastarossa käynnistynyttä rata-autoilun SM-sarjaa, Super 2000 Racea. Sarja on pääkuvauskohteemme tällä kaudella. Julkaisemme kuvia kilpailuista tänä vuonna jo osittain samana päivänä. Lisäksi sivullamme on luettavissa myös uutisia kilpailuista sekä tulos- ja pistetiedot. Pääsivulta löydät linkit sarjan tietoihimme. Valokuvaus on kuitenkin edelleen pääpalvelumme. Uutisia ja kuvia Alastarosta huomenna.

Toivomme, että pidätte uudistuneesta Racing Imagesista ja vierailette edelleenkin sivustollamme etenkin kotimaisen moottoriurheilun merkeissä.


Kaikki tällä sivustolla julkaistut kuvat ovat tekijänoikeuslain alaista materiaalia, jonka asianomaiset henkilöt omistavat.
Kuvien julkaisu, kopiointi, tai muu käyttö kokonaan tai osittain ilman lupaa on kielletty.
© 1998-2024 Racing Images. All Rights Reserved. - iDolphin Partnership